Veikkausliigaseura Ilveksellä on suhteellisen hyvä sopimustilanne ensi kaudeksi. Silti kirkkaimmat tähdet ovat vielä vailla jatkosopimusta.

Mukaan lukien Veikkausliigan maalipörssiä yhdessä IFK Mariehamnin hyökkääjä Aleksei Kangaskolkan johtava Ariel ”Tuco” Ngueukamin. Tuco on tällä kaudella ollut ehkä tärkein yksittäinen pelaaja Ilveksen kokoonpanossa iskien 14 maalia.

Tucon lisäksi myös Reuben Ayarnan sekä Emile Paul Tendengin sopimukset ovat katkolla. Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi vakuutti Ilta-Sanomille neuvottelujen olevan hyvällä mallilla afrikkalaistähtien kanssa.

– Olemme edenneet asioissa tosi hyvin kaikkien niiden kanssa, joiden kesken olemme keskustelleet. Olen vahvassa uskossa, että heistä kaikki pelaavat meillä ensi kauden, Hevonkorpi vakuutteli IS:lle.

Ilveksellä on tällä hetkellä kasassa 14 sopimuspelaajaa ensi kaudeksi. Lue IS:n juttu aiheesta täältä.