Keskiviikkona päättyi 17 kuukauden ja 73 pelin jakso, kun Real Madrid hävisi La Ligassa kotonaan Real Betisille 0-1.

Madridin suurseura oli edellisen kerran jäänyt maaleitta Mestarien liigan välierässä Manchester Cityä vastaan vuonna 2016. Ottelu päättyi tuolloin 0-0. Seuraavassa pelissä valkopaidat voittivat Real Sociedadin 1-0 Gareth Balen maalilla, ja putki alkoi.

Maaliputken aikana Real Madridia oli lähes mahdotonta pysäyttää. Se voitti 54 ottelua, pelasi 14 tasapeliä ja hävisi vain viisi kertaa. Maaleja joukkue iski 200 kappaletta ja päästi 81.

Real voitti yhden La Ligan mestaruuden, yhden Espanjan Super Cupin, kaksi Mestarien liigan titteliä, kaksi UEFA Super Cupia ja yhden seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen.

Deportivo La Coruna ja Sevilla olivat epäonnisimmat joukkueet madridilaisten maaliputken aikana. Molemmat joukkueet päästivät kyseisen ajanjakson aikana 14 maalia Real Madridia vastaan.

Madridin suurseuran ahkerin maalintekijä putken aikana oli portugalilaistähti Cristiano Ronaldo 49 osumallaan. Hänen perässään tulivat Karim Benzema (21), Alvaro Morata (20), Marco Asensio (14) sekä Gareth Bale, Isco ja Sergio Ramos (kaikki 12).