Atletico Madridin brasilialaispuolustaja Filipe Luis voisi olla hyvin erilaisessa elämäntilanteessa, jos hänen isänsä ei olisi vetänyt poikaansa pois ongelmien luota.

Luis, 32, on voittanut urallaan muun muassa Espanjan La Ligan ja Eurooppa-liigan sekä edustanut Brasilian maajoukkuetta 32 kertaa. Nuorempana hänellä oli kuitenkin ongelmia alkoholin kanssa.

– Minulla oli hetkiä, jolloin menin ulos ja join enemmän kuin minun olisi pitänyt. Onneksi isäni palautti minut ruotuun, sanoi brassipuolustaja Expressin mukaan.

Luisin mukaan hän tietää, että on onnekas, kun saa pelata jalkapalloa ammatikseen.

– Olen erittäin onnekas, sillä en niin sanotusti ”tee niin kovasti töitä”. Tässä työssä on paljon paineita, mutta vain muutama työtunti ja minulle maksetaan hyvin.

– Ja kyllä minä katson ympärilleni ja näen, miten tavalliset ihmiset elävät. Tiedän, mitä tapahtuu. Joten vähintä mitä voin tehdä on ottaa tämä tosissaan, en vaihtaisi työtäni mihinkään maailmassa.

Brasilialaispakin mielestä nuorilla, uusrikkailla pelaajilla on paljon tekemistä asenteidensa kanssa.

– 80 prosenttia pelaajista elää kuplassa, varsinkin nuoret pelaajat. He uskovat, että jos he kuljeskelevat ympäriinsä muotilaukkujen, 400 euron kenkien ja kahdeksan tatuoinnin kanssa, niin he ovat jo tähtiä ja että ihmiset arvostavat heitä.