Crystal Palacen karmaiseva alku Englannin kilpailuissa sai jatkoa tiistaina, kun joukkue hävisi Mestaruussarjassa pelaavalle Bristol Citylle liigacupissa 1-4.

Palacen syksy on kulkenut pettymyksestä toiseen. Hollantilaismanageri Frank de Boer sai lähteä neljän voitottoman sarjapelin jälkeen ja hänen tilalleen tuli Roy Hodgson, joka ei myöskään ole onnistunut vakuuttamaan ”Kotkien” kannattajia.

Senegalilaispuolustaja Pape Souare pelasi tiistaina vasta kauden toisen ottelunsa Palacen riveissä, kun hänet vaihdettiin kentälle viimeiseksi 25 minuutksi. Souare, 27, oli yli vuoden poissa lontoolaisjoukkueen vahvuudesta vakavan auto-onnettomuuden takia.

Hän käveli tiistain tappion jälkeen kiittämään vieraskannattajia heidän tuesta ja pahoitteli Crystal Palacen huonoa esitystä antamalla pelipaitansa eräälle kannattajalle. Paidan saanut kannattaja ei kuitenkaan ilahtunut tai liikuttunut Souaren elestä vaan heitti paidan takaisin kentälle.

Souare kirjoitti ottelun jälkeen Twitteriin, että ymmärtää kannattajien turhautumisen ja myönsi, että tappio oli iso pettymys. Moni Palacen kannattajista on kuitenkin tuominnut paidan heittäneen kannattajan toiminnan sosiaalisessa mediassa.

Useiden mielestä oli tarpeetonta purkaa turhautuminen juuri Souareen, joka on ollut sivussa pitkään ja tuli kentälle vasta tappiotilanteessa, pelin loppupuolella.