Liverpoolin kykyjenetsijät olivat keskiviikkona paikalla, kun Saksa kyykytti Valko-Venäjää alle 19-vuotiaiden EM-karsintaottelussa lukemin 5-1.

Englantilaisseura oli Liverpool Echon mukaan tarkkailemassa Saksan ja Bayer Leverkusenin hyökkäävää keskikenttäpelaajaa Kai Havertzia, joka laittoi vakuuttavat näytöt tiskiin.

Havertz, 18, ampui ottelussa neljä maalia, joista kaksi tulivat rangaistuspotkuista, ja syötti joukkueensa viidennen osuman.

Hän allekirjoitti kesällä Leverkusenin kanssa jatkosopimuksen, joka ulottuu vuoteen 2022 asti. Havertz teki debyyttinsä saksalaisseurassa viime kaudella lokakuussa, jolloin hänestä tuli Leverkusenin kaikkien aikojen nuorin pelaaja Bundesliigassa 17 vuoden ja 126 päivän iässä.

Havertz pelasi lopulta Saksan pääsarjassa 24 ottelua, joissa hän iski yhteensä neljä maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä. Mestarien liigassa hän pääsi pelaamaan kolmesti. Havertzilta jäi väliin ratkaiseva toinen neljännesvälierän ottelu Atletico Madridia vastaan, koska hänen oli osallistuttava koulun kokeisiin Saksassa.

Kuluvalla kaudella Havertz on pelannut Bundesliigassa neljä ottelua ja Saksan cupissa yhden, mutta maalihanat eivät ole toistaiseksi seuratasolla auenneet.