Bild: Jättiyllätys! Bayern München hakee tutun valmentajan eläkkeeltä

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus FC Lahden voitolla!

Bayern Münchenin asioista erittäin hyvin perillä oleva Bild-lehti tietää kertoa, että müncheniläisseura on tehnyt todellisen yllätyshankinnan joukkueensa peräsimeen: 72-vuotias Jupp Heynckes ryhtyy jo neljättä kertaa FCB:n valmentajaksi!

Edellinen luotsi Carlo Ancelotti sai lähteä 0-3 tappioon PSG:tä vastaan päättyneen Mestarien liigan ottelun jälkeen. Kuumin ehdokas italialaisen korvaajaksi oli entinen Dortmund-käskyttäjä Thomas Tuchel, mutta valinta kohdistui Bildin mukaan lopulta tuttuun mieheen.

Heynckes oli jo oikeastaan ilmoittautunut eläkeläisen kirjoihin sen jälkeen, kun hän keväällä 2013 johdatti mücheniläiset himoittuun triplaan: Mestarien liigan, Bundesliigan ja Saksan cupin voitot. Nyt hän kuitenkin siis tarttuu jälleen Bayernin ruoriin loppukauden kestävällä sopimuksella.

Kauden päätyttyä Bayern-johto pyrkii kiinnittämään pitkäaikaisemman valmentajan – ja mielellään saksalaisen. Vaihtoehtoina ovat oikeastaan ainoastaan Bundesliigan nuorin luotsi, Hoffenheimin 30-vuotias Julian Nagelsmann, sekä Liverpoolin peräsimessä parhaillaan oleva Jürgen Klopp.

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus FC Lahden voitolla!