Paris Saint-Germainin brasilialaishyökkääjää Neymaria koeteltiin toden teolla, kun PSG kohtasi sunnuntaina Le Classiquessa Olympique Marseillen.

Neymar, 25, oli kuuman derbyn näkyvimpiä pelaajia niin hyvässä kuin pahassa. Brassitähti iski joukkueensa ensimmäisen maalin, mutta hänet ajettiin juuri ennen ottelun loppua kahdella keltaisella ulos kentältä.

Kotijoukkue Marseillen kannattajat tekivät kaikkensa, jotta he saisivat Neymarin herpaantumaan. Hänen yrittäessä antaa kulmapotkua, Marseille-fanit heittelivät kentälle ruokaa ja erilaisia esineitä, mistä brasilialaishyökkääjä ei pitänyt.

– Kannattajat heittivät kaikenlaisia esineitä minua kohti. Olisin voinut syödä lounasta. Sieltä lensi patonkia, appelsiinimehua, coca colaa… Se oli liioiteltua. Tämä ei ole jalkapalloa, sanoi Neymar Diario Sportin mukaan.

Hän vertasi Le Classiquen tapahtumia Etelä-Amerikassa pelattavaan seurajoukkueturnaukseen Copa Libertadoresiin.

– Sillä ei ole väliä tapahtuuko tällaista täällä vai Copa Libertadoresissa, tämä ei ole jalkapalloa. Asioita ei voi hoitaa näin. Se on sama kuin menisi ravintolaan ja löisi kokkia haarukalla ja veitsellä.