SJK on hankkinut kaksi Ilveksen tähtipelaajaa, Reuben Ayarnan ja Emile Paul Tendengin. Seura kertoi asiasta maanantaina.

Molempien pelaajien sopimukset kattavat kauden 2018 ja sopimuksiin kuuluu optio kaudesta 2019.

– Molemmat pelaajat ovat osoittaneet kykynsä ja taitonsa parin viime kauden aikana Veikkausliigassa. Kaikki Veikkausliigaa seuraavat tietenkin tietää kuinka kovan tason pelaajista on kyse ja he tulevat omilla vahvuuksillaan vahvistamaan meidän joukkuettamme, kommentoi SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen kaksikkoa.

Ayarna kuului Ilveksen kapteenistoon ja hän on urallaan pelannut Veikkausliigan lisäksi Ruotsin Allsvenskanissa GAIS:n ja Häckenin paidassa.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana viihtyvä Tendeg valittiin kaudella 2016 Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi. Kausi 2017 oli loukkaantumisten sävyttämä, mutta kentällä ollessaan Tendeng kuului poikkeuksetta Ilveksen parhaimmistoon.