Bayern Münchenin hyökkääjäongelmat ovat olleet tämän kauden aikana paljon otsikoissa. Jopa joukkueen ainoa 9-paikan pelaaja Robert Lewandowski on kertonut, ettei nykyinen tilanne ole optimaalinen ja seuran tulisi hankkia myös toinen keskushyökkääjä.

Huhuissa on esiintynyt muun muassa joukkueen entinen pelaaja Mario Gomez ja Bayer Leverkusenin Stefan Kiessling, mutta nyt huhujen sijaan on saatu tietoa konkreettisesta kiinnostuksesta.

Nimittäin Hoffenheimin valmentaja Julian Nagelsmann kertoi seuran Twitter-tilin mukaan, että Bayern München on kiinnostunut joukkueen hyökkääjästä Sandro Wagnerista.

– Olemme tienneet jo jonkin aikaa, että Bayern on kiinnostunut Sandro Wagnerista.

Tämän jälkeen Nagelsmann vihjasi, että myös pelaajalla voisi olla kiinnostusta siirtoa kohtaan.

– Myös Sandron kiinnostus on tiedossamme, mutta kuten kaikkien pelaajiemme kanssa, ilmoitamme jostain vasta sitten, kun on jotain ilmoitettavaa.

29-vuotias Wagner on pelannut tällä kaudella Hoffenheimin paidassa 15 ottelussa. Maaliverkko on heilunut hänen toimestaan kuusi kertaa ja maalisyöttöjä on kasassa neljä.

Siirtohuhuun lisämaustetta tuo myös se, että juurikin Nagelsmann on mainittu useaan otteeseen spekulaatioissa Bayernin ensi kauden valmentajasta.