Borussia Dortmundin tähtihyökkääjä ihmettelee hyllytystään: ”En voi ymmärtää sitä”

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Borussia Dortmundin gabonilaishyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang ei ymmärrä seuran päätöstä hyllyttää hänet perjantain Bundesliigan ottelusta Stuttgartia vastaan.

Dortmund tiedotti sosiaalisessa mediassa, että Aubameyang, 28, ei pelaa ottelussa ”kurinpidollisista syistä”. Saksalaisseura ei kuitenkaan selventänyt tarkemmin, miksi joukkueen maalitykki on hyllytetty.

Mirrorin tietojen mukaan mahdollinen syy hyllytykselle on Aubameyangin jatkuva myöhästely Dortmundin harjoituksista. Huhut kertovat myös, että Dortmundin seurajohto ei katsonut hyvällä, kun Aubameyang matkasi maajoukkuetauolla Barcelonaan tapaamaan ystäväänsä Ousmane Dembeleä, joka pelaa Katalonian suurseurassa.

Useille Dortmundin pelaajille annettiin kuitenkin vapaata maajoukkuetauon aikana.

Saksalaislehti Kickerin mukaan Aubameyang oli torstaina 30 minuuttia myöhässä Dortmundin viimeisistä harjoituksista ennen Stuttgart-ottelua, mikä suututti päävalmentaja Peter Boszin.

Viime vuonna Dortmund hyllytti Aubameyangin, koska hän matkusti Milanoon ilman seuran lupaa. Tällä kertaa gabonilaishyökkääjä on kuitenkin varma, ettei hän ole toiminut väärin.

– En tullut myöhässä harjoituksiin. Milanon reissuni jälkeen ymmärsin hyllytykseni, koska en ilmoittanut itsestäni mitään. Tällä kertaa en vain voi ymmärtää sitä, kertoi Aubameyang Bildille.

Viime kaudella Bundesliigan maalikuninkuuden 31 osumalla voittanut Aubameyang on ollut hyvässä vedossa myös kuluvalla sesongilla, joskin viimeiseen kuukauteen hän ei ole iskenyt maalin maalia. Miehen saldo on yhteensä 10 maalia 11 sarjaottelussa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

La Ligassa Betis isännöi Mallorcaa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!