Borussia Dortmund hävisi perjantaina vieraskentällä yllättäen Stuttgartille maalein 1-2. Dortmundin kokoonpanosta oli sivussa tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang, joka ei sulattanut sitä, että seura hyllytti hänet kokoonpanon ulkopuolelle, lue uutinen.

Dortmundin päävalmentaja Peter Bosz oli pettynyt tulokseen. Tappio oli jo kolmas putkeen Dortmundille Bundesliigassa ja ero sarjaa johtavaan Bayern Müncheniin on kuusi pistettä. Bayernilla on mahdollisuus kasvattaa eroa jo yhdeksään pisteeseen lauantaina, kun se kohtaa kotonaan Augsburgin.

– Tappio todella harmittaa. Tulimme tänne voittamaan, joten olemme todella pettyneitä. Päästimme naurettavia maaleja, Bosz sanoi Goalin mukaan.

Aubameyangille olisi perjantaina ollut luultavasti käyttöä, sillä mies on iskenyt tällä kaudella kymmenen osumaa 11 sarjaottelussa.

Dortmundilla on jo pientä kriisin poikasta kasassa, sillä se on onnistunut voittamaan edellisistä kymmenestä ottelusta, kaikki kilpailut mukaan lukien, vain kaksi. Siihen lisäyksenä vielä tähtihyökkääjän hyllytys, niin voidaan puhua jo ongelmasta.

Lue myös seurapomo Hans-Joachim Watzken kommentit aiheeseen liittyen tästä linkistä.