Jasse Tuomisen edustama BATE Borisov juhlii Valko-Venäjän mestaruutta. Päätöskierroksen 3-3-tasapeli riitti mestaruuteen maalieron turvin.

Tuominen istui vaihtopenkillä ratkaisuottelussa FC Gorodeyaa vastaan. Juhlittu sankari oli lopulta Mirko Ivanić, joka teki mestaruuden ratkaisseen 3-3-tasoituksen lisäajan viidennellä minuutilla.

Toiseksi sijoittunut FK Dinamo Minsk voitti oman ottelunsa, joten tappio ei olisi riittänyt BATElle mestaruuteen. Tuominen pelasi ensimmäisellä kaudellaan 11 ottelussa ja onnistui kertaalleen maalinteossa.

Pyry Soirin edustama FC Shakhtyor Salihorsk sijoittui lopulta kolmanneksi. Salihorsk oli vielä mestaruudessa kiinni ennen kahta viimeistä ottelua, jotka joukkue hävisi molemmat. Soiri pelasi päätöskierroksen ottelussa FK Neman Grodnoa vastaan ensimmäisen puoliajan. Neman voitti ottelun kotonaan maalein 3-1.

Soiri pelasi Salihorskin paidassa 22 ottelussa ja teki kolme maalia.