HJK:sta kesällä noin miljoonan euron siirtosummalla Rangersiin siirtynyt kolumbialaiskärki Alfredo Morelos elää tällä hetkellä jalkapalloammattilaisen nurjaa puolta. Hyökkääjä ei saa tällä hetkellä mistään palloa maaliin.

Rangers koki kotonaan nöyryyttävän 0-2-tappion Hamiltonille ja Morelosin tehokkuus närkästytti useita Rangersin kannattajia sosiaalisessa mediassa. Morelosilla oli useita tekopaikkoja ottelussa, mutta 21-vuotias hyökkääjä ei saanut millään maalia aikaiseksi.

Morelos on nyt pelannut jo yli kaksi kuukautta ilman maalia, joka pitää sisällään peräti yhdeksän ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien. Peliaikaa on kuitenkin tullut kiitettävästi.

Rangersin alkukausi on ollut myös vaikea. Päävalmentaja Pedro Caixinha sai lokakuussa potkut ja uutta päävalmentajaa etsitään yhä. Väliaikaisesti Rangersia valmentaa Graeme Murty apuvalmentajineen. Valmennusryhmään kuuluu myös suomalainen Jonatan Johansson.

Morelos sai Hamilton-tappiosta paljon lokaa niskaansa Twitterissä:

– Olen kyllästynyt Morelosiin, kun hän yrittää tehdä maaleja kantapäällä. Hänen viimeistelynsä on ollut surkeaa, kirjoitti Stephen Connolly.

– Morelos ulos. Hän voi mennä takaisin Kolumbiaan, jos hän missaa vielä lisää paikkoja. Tuon pitäisi olla mahdotonta missata noin monta paikkaa yhdessä ottelussa, Raúl Sánchez kirjoitti.

– Morelos on ollut melko kehno tekemään maaleja viime aikoina. Ymmärrän, että hän auttaa joukkuetta ajoittain muilla keinoilla, mutta minun mielestäni hän ei ole tehnyt tarpeeksi. Tuhri myös muutaman paikan ensimmäisellä jaksolla, Steven kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Raúl Sánchez MBE

@raulsdf
Morelos off... he can go back to Colombia if he is to miss more chances. Impossible to miss so many sitters in a one game

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Lisää reagointeja alla:

Jordan👨🏼‍🦰

@Jordaan1872
Morelos is hugely overrated. Give Hardie a run in the team

David Shearer

@DavidShearer1
I like wee Morelos but think it’s time to give big Herrera a few starts n see what he can do. I reckon he’d have scored that cross from Windass that Morelos missed.

Lähde: footballfancast.com