Ex-HJK-tähti Alfredo Morelos fanien kynsissä – tappio kaadettiin niskaan ja maaleja ei tule: ”Takaisin Kolumbiaan”

© Kuva: Getty Images

HJK:sta kesällä noin miljoonan euron siirtosummalla Rangersiin siirtynyt kolumbialaiskärki Alfredo Morelos elää tällä hetkellä jalkapalloammattilaisen nurjaa puolta. Hyökkääjä ei saa tällä hetkellä mistään palloa maaliin.

Rangers koki kotonaan nöyryyttävän 0-2-tappion Hamiltonille ja Morelosin tehokkuus närkästytti useita Rangersin kannattajia sosiaalisessa mediassa. Morelosilla oli useita tekopaikkoja ottelussa, mutta 21-vuotias hyökkääjä ei saanut millään maalia aikaiseksi.

Morelos on nyt pelannut jo yli kaksi kuukautta ilman maalia, joka pitää sisällään peräti yhdeksän ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien. Peliaikaa on kuitenkin tullut kiitettävästi.

Rangersin alkukausi on ollut myös vaikea. Päävalmentaja Pedro Caixinha sai lokakuussa potkut ja uutta päävalmentajaa etsitään yhä. Väliaikaisesti Rangersia valmentaa Graeme Murty apuvalmentajineen. Valmennusryhmään kuuluu myös suomalainen Jonatan Johansson.

Morelos sai Hamilton-tappiosta paljon lokaa niskaansa Twitterissä:

– Olen kyllästynyt Morelosiin, kun hän yrittää tehdä maaleja kantapäällä. Hänen viimeistelynsä on ollut surkeaa, kirjoitti Stephen Connolly.

– Morelos ulos. Hän voi mennä takaisin Kolumbiaan, jos hän missaa vielä lisää paikkoja. Tuon pitäisi olla mahdotonta missata noin monta paikkaa yhdessä ottelussa, Raúl Sánchez kirjoitti.

– Morelos on ollut melko kehno tekemään maaleja viime aikoina. Ymmärrän, että hän auttaa joukkuetta ajoittain muilla keinoilla, mutta minun mielestäni hän ei ole tehnyt tarpeeksi. Tuhri myös muutaman paikan ensimmäisellä jaksolla, Steven kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

Lisää reagointeja alla:

Lähde: footballfancast.com