Ilves teki ryöstöretken HJK:n suuntaan – 17-vuotias lupaus Tampereelle: ”En tullut katsomaan, vaan tekemään”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Ilves on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen 17-vuotiaan Jusif Alin kanssa. Ali siirtyy Ilvekseen HJK:n organisaatiosta. Sopimukseen kuuluu myös optio kolmannesta vuodesta.

Viime kaudella Ali pelasi HJK:n reservijoukkueessa Klubi 04:ssa Kakkosta. Klubi 04 nousi kauden päätteeksi Ykköseen, mutta Ali katsoi parhaakseen siirtyä Ilvekseen.

– Täällä on varmaan paras mahdollinen valmennus, varsinkin junnuille. Koin, että tämä on paras mahdollinen ratkaisu tällä hetkellä uraani tulla Tampereelle, Ali kertoi IlvesTV:lle.

Ali viihtyy laitahyökkääjänä ja miehen tavaramerkki on nopeus. Viime kaudella Ali iski Kakkosessa neljä maalia.

Ilves on onnistunut aiemminkin nuorien pelaajien kehittämisessä uudelle tasolle. Päävalmentaja Jarkko Wiss on koulinut Tampereella useita nuoria lahjakkuuksia, joista kirkkaimpana ehkä Mikael Soisalo. Soisalo siirtyi Alin tapaan Klubista Ilvekseen ja löi itsensä heittämällä läpi Veikkausliigassa, jota seurasi siirto Middlesbrough’n organisaatioon.

Ali haluaa taistella jo ensi kaudella peliajasta edustusjoukkueessa.

– Henkilökohtaiset tavoitteeni on saada peliaikaa ja taistella pelipaikasta. En ole tullut vain katselemaan, vaan tekemään. Ilvekseen tullaan taistelemaan, pääsen näyttämään mitä pystyn tekemään, ja vähän isompiin piireihinkin kuin HJK:ssa, Ali sanoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.