Sunnuntai-illan huippukamppailussa La Ligassa Valencia ja FC Barcelona tasasivat pisteet dramaattisten vaiheiden jälkeen maalein 1-1. Jossiteltavaa jäi, sillä Barcelonalta vietiin selvä maali.

Valencia meni toisella puoliajalla johtoon Rodrigo Morenon osumalla. Barcelona nousi tasoihin lopulta Jordi Alban upealla osumalla. Maaliin millin tarkan keskityksen antoi Lionel Messi.

Puhuttavin tilanne nähtiin ensimmäisellä puoliajalla. Puolen tunnin kohdalla Messin laukaus näytti olleen maalissa. Valencian maalivahti Neto kauhoi pallon maalin sisältä pois. Tuomarit eivät kuitenkaan huomanneet pallon ylittäneen maaliviivaa.

Tv-uusinnassa kuitenkin näkyi selvästi pallon olleen maalissa. Barcelonan pelaajat alkoivat jo tuulettaa maalia, kun Valencia lähtikin nopeasti vastahyökkäykseen. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Fútbol en Movistar Plus+

@MovistarFutbol
Polémica: el balón entró claramente, el árbitro no concedió el gol de Messi. #MovistarPartidazo

Barcelona jatkaa sarjakärjessä ja ero toisena olevaan Valenciaan on yhä neljä pistettä. Pistemenetys oli Barcelonalle vasta kauden toinen, mutta kertaakaan ei vielä Barça ole tällä kaudella hävinnyt. Myös Valencia on yhä ilman tappioita.