Lähde: Neymar romahti lehdistötilaisuudessa – kyyneleille löytyi syy

© Kuva: Getty Images
Championshipiä perjantaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

PSG:n ja Brasilian A-maajoukkueen tähtipelaaja Neymar on ollut melkoisessa mediapyörityksessä viime aikoina. Paineet purkaantuivat Japani-ottelua ennakoineessa lehdistötilaisuudessa.

Neymarin on väitetty olevan huonoissa väleissä PSG-tähti Edinson Cavanin sekä päävalmentaja Unai Emeryn kanssa. Lisäksi Neymarista on ollut paljon puhetta, ettei hän olisi tyytyväinen Pariisissa. Neymar kommentoi huhuja lyhyesti lehdistötilaisuudessa, lue miehen kommentit täältä.

Kesken lehdistötilaisuuden Neymar romahti ja päästi muutaman kyyneleen. Brasilian päävalmentaja Tite puolusti suojattiaan lehdistön syytöksiltä.

Brasilialaisen UOL Esporten mukaan Neymarin surullisuuteen on useita syitä. Lehden mukaan Neymar ikävöi hänen poikaansa, joka asuu yhä Barcelonassa. Brassitähdellä on myös ikävä hänen siskoaan ja äitiään, jotka asuvat Brasiliassa.

Lisäksi Neymarilla on ollut vaikeuksia ranskan kielen kanssa, eikä hän ole vielä oppinut kieltä kovin hyvin. PSG:n kopissa ranskan kieli on kuitenkin pääkieli ja Neymarilla on ollut vaikeuksia kommunikoida toisten pelaajien kanssa.

Japania vastaan Neymar teki yhden osuman rangaistuspotkusta. Brasilia voitti Japanin maalein 3-1.

Lähde: Marca


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Championshipiä perjantaina! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!