Lähde: Neymar romahti lehdistötilaisuudessa – kyyneleille löytyi syy

© Kuva: Getty Images

PSG:n ja Brasilian A-maajoukkueen tähtipelaaja Neymar on ollut melkoisessa mediapyörityksessä viime aikoina. Paineet purkaantuivat Japani-ottelua ennakoineessa lehdistötilaisuudessa.

Neymarin on väitetty olevan huonoissa väleissä PSG-tähti Edinson Cavanin sekä päävalmentaja Unai Emeryn kanssa. Lisäksi Neymarista on ollut paljon puhetta, ettei hän olisi tyytyväinen Pariisissa. Neymar kommentoi huhuja lyhyesti lehdistötilaisuudessa, lue miehen kommentit täältä.

Kesken lehdistötilaisuuden Neymar romahti ja päästi muutaman kyyneleen. Brasilian päävalmentaja Tite puolusti suojattiaan lehdistön syytöksiltä.

Brasilialaisen UOL Esporten mukaan Neymarin surullisuuteen on useita syitä. Lehden mukaan Neymar ikävöi hänen poikaansa, joka asuu yhä Barcelonassa. Brassitähdellä on myös ikävä hänen siskoaan ja äitiään, jotka asuvat Brasiliassa.

Lisäksi Neymarilla on ollut vaikeuksia ranskan kielen kanssa, eikä hän ole vielä oppinut kieltä kovin hyvin. PSG:n kopissa ranskan kieli on kuitenkin pääkieli ja Neymarilla on ollut vaikeuksia kommunikoida toisten pelaajien kanssa.

Japania vastaan Neymar teki yhden osuman rangaistuspotkusta. Brasilia voitti Japanin maalein 3-1.

Lähde: Marca


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.