Omaa fania potkaissut huippupelaaja hyllytettiin – ”Ammattilainen ei voi toimia noin sopimattomasti”

© Kuva: Getty Images

Ranskalaisseura Olympique Marseille on hyllyttänyt laitapuolustaja Patrice Evran, joka potkaisi oman joukkueensa kannattajaa torstaina päähän ennen Eurooppa-liigan ottelua portugalilaista Vitoria de Guimaraesia vastaan. (Katso video tilanteesta tästä.)

Evra, 36, oli ottamassa joukkuekavereineen lämpöä, kun Portugaliin matkustaneet Marseille-kannattajat rupesivat huutelemaan hänelle ja provosoimaan häntä erilaisilla lauluilla.

Ranskalaispuolustajalla meni lopulta hermo kannattajiin, jotka olivat laskeutuneet katsomosta kentän reunalle, ja hän potkaisi yhtä fania päähän. Evran joukkuekaverit rauhoittelivat häntä ja veivät hänet pukukoppiin. Ottelun erotuomari antoi Evralle punaisen kortin, ja hän joutui seuraamaan ottelun katsomosta.

Marseille pääsi kuitenkin aloittamaan pelin 11 pelaajalla. Portugalilaisjoukkue Vitoria voitti ottelun 1-0.

Marseille kertoo tiedotteessaan, että Evraa tullaan haastattelemaan ennen kuin mitään kurinpidollista, lopullista päätöstä tehdään. Ranskalaisseura paheksui tiedotteessaan myös provokaattorien käytöstä.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa syytti Evraa väkivaltaisesta käytöksestä. Laitapuolustaja tulee olemaan pelikiellossa ”vähintään yhden ottelun ajan”.

– Patrice Evra ei voi ammattilaisena ja kokeneena pelaajana käyttäytyä noin sopimattomalla tavalla, lisäsi Marseille tiedotteessaan.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!