Paris Saint-Germainin ja Saksan maajoukkueen laitahyökkääjä Julian Draxlerin mukaan hänen seurakaverillaan, brasilialaistähti Neymarilla, on oikeus saada etuoikeuksia PSG:ssä.

Ranskalaislehti Le Parisien kertoi lokakuussa muun muassa, että kesällä pariisilaisseuraan siirtyneellä Neymarilla, 25, on kaksi henkilökohtaista fysioterapeuttia käytössään.

Brassitähden on huhuttu olevan huonoissa väleissä joukkuekaverinsa Edinson Cavanin sekä PSG:n päävalmentajan Unai Emeryn kanssa, ja hänen on huhuttu jopa haluavan pois uudesta seurastaan, mutta viime viikolla Neymar kertoi kyyneleet silmissä lehdistötilaisuudessa, että hän on onnellinen Pariisissa.

Myös Draxler vakuutti huhupuheiden olevan perättömiä.

– Jännitteet Neymarin ympärillä ovat syntyneet kaikesta, mitä ulkopuoliset ovat sanoneet, sanoi saksalaistähti ESPN:n mukaan.

– Oli se tarina kahnauksesta Edinsonin kanssa, joka selvitettiin yhden tai kahden päivän jälkeen, mutta kaikki muut jatkoivat siitä puhumista vielä neljä tai viisi viikkoa.

– Uskon, että tämä on osa Neymarin kaltaisen supertähden elämää. Hänestä sanotaan paljon virheellisiä asioita. Hän on täynnä kunnioitusta oleva nuori mies, joka tietää, kuinka tärkeä hän on joukkueelle.

– Tästä syystä hän saa etuoikeuksia. Ehkäpä hän myös vaati niitä, en tiedä. Hänen kaltaisella pelaajalla on kuitenkin oikeus siihen. Muut pelaajat eivät ole kateellisia tai vihaisia siitä.