Ruotsin pääsarja Allsvenskanin viime kauden maalikuningas Magnus Eriksson on siirtymässä Major League Soccerin San Jose Earthquakesiin, kertovat ruotsalaislähteet.

Eriksson, 27, ampui päättyneellä kaudella Djurgårdenille 14 maalia Allsvenskanissa, minkä lisäksi hän tarjoili syötön kuuteen osumaan.

Djurgårdenin seuramanageri Bosse Andersson vahvisti, että seura oli saanut tarjouksen MLS:stä, mutta ei halunnut paljastaa kyseistä joukkuetta. Expressenin mukaan kyseessä on kuitenkin San Jose, joka on palkannut ruotsalaisen Mikael Stahren uudeksi päävalmentajakseen.

Fotbolsskanalenin mukaan Eriksson matkaa ensi viikolla Yhdysvaltojen Kaliforniaan allekirjoittamaan sopimuksen uuden seuransa kanssa. Djurgårdenin odotetaan saavan siirrosta 12 miljoonaa Ruotsin kruunua (noin 1,2 miljoonaa euroa).