Bayern ja Dortmund lähtevät siipirikkoisina keskiviikon Der Klassikeriin

© Kuva: Getty Images

Bayern München ja Borussia Dortmund kohtaavat keskiviikkona Saksan cupin neljännesvälierässä.

Molemmat joukkueet joutuvat lähtemään saksalaisjalkapallon klassikoksi muodostuneeseen otteluun jokseenkin siipirikkoisena.

Bayernin päävalmentaja Jupp Heynckes vahvisti tiistaina, että reisivammasta toipuva hollantilaislaituri Arjen Robben ei pelaa keskiviikon Der Klassikerissa.

– Arjen Robben on harjoitellut hyvin ja ollut lähes kivuitta, mutta en halua riskeerata häntä. Hän sanoi itse, että se tulee liian pian, joten hän ei ole mukana ottelussa Dortmundia vastaan, sanoi Heynckes Goalin mukaan.

Dortmundin päävalmentaja Peter Stöger ei ollut ottelun lehdistötilaisuudessa vielä varma, kykeneekö joukkueen ykkösmaalitykki Pierre-Emerick Aubameyang pelaamaan müncheniläisiä vastaan. Gabonilaiskärki loukkasi itsensä maanantain harjoituksissa.

– Aubameyangin käytettävyys keskiviikkoa varten ei ole vielä selvillä. Meidän on odotettava.

– Meillä on useita vaihtoehtoja siltä varalta, että Aubameyang ei pysty pelaamaan.

Bayern saanee flunssasta kärsineen toppari Mats Hummelsin takaisin kokoonpanoon, mutta vielä ei ole varmaa, aloittaako hän ottelussa. Avainpelaajista poissa ovat varmuudella maalivahti Manuel Neuer ja keskikenttäpelaaja Thiago Alcântara, jotka ovat sivussa ensi vuoden puolelle asti.

Dortmundilla on loukkaantumisten suhteen huomattavasti epäonnisempi tilanne. Keskiviikon kamppailusta ovat sivussa laitapelaajat Marco Reus ja Maximilian Philipp, keskikentän Gonzalo Castro, Sebastian Rode ja Mario Götze sekä puolustuksen Erik Durm ja Łukasz Piszczek.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.