Atlético Madridin hyökkääjä Fernando Torres muisteli TuttoNapolin haastattelussa aikaansa Italian Serie A:ssa.

Torres, 33, käväisi Italiassa AC Milanissa lainalla kaudella 2014-15. Hän ehti pelata kuitenkin vain kymmenen ottelua Rossonerin kanssa. Maalinteossa hän onnistui kerran.

Espanjan La Liigassa ja Englannin Valioliigassa osumia paukutellut Torres kertoi, että hänen lyhyt visiittinsä Milanossa jätti häneen lähtemättömän jäljen.

– Pelasin Milanissa vain kymmenen peliä ja minulla ei ollut aikaa täysin ymmärtää, millaista italialainen jalkapallo on, mutta siellä näki asioita, jotka löivät minut ällikällä, sanoi Torres Football Italian mukaan.

– En voinut uskoa, että Cesenassa pelattiin tekonurmella. En ollut ikinä pelannut sellaisella nurmella tällä tasolla. Joillain stadioneilla taas tuntui, että hyppäsimme muutaman vuosikymmenen taaksepäin.

– Se on sääli. Kun menee Rooman olympiastadionille, niin huomaa, että se ei ole upouusi, mutta sillä on ainutlaatuinen tunnelma ja ilmapiiri. Sellaiset stadionit pitäisi modernisoida.

Torres toivoo, että lähitulevaisuudessa muutkin italialaisjoukkueet kuin Juventus taistelevat jälleen eurooppalaisten cup-kilpailujen voitoista.

– Milanon seurat? Heidän puuttumisensa europeleistä oli ongelma, mutta onneksi Juventus pääsi kahteen (Mestarien liigan) loppuotteluun varmistamaan, että italialainen jalkapallo on läsnä myös huipputasolla.