Joel Pohjanpalon tilanteeseen yllätyskäänne: jatkosopimus ja lainalle toiseen seuraan?

© Kuva: Getty Images
Jääkö Bolivia nollille Perua vastaan? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Suomen maajoukkuekärki Joel Pohjanpalo on Bundesliigan syyskierroksella tuskaillut vähäisen peliajan kanssa, Bayer 04 Leverkusenin vaihtopenkki on tullut turhankin tutuksi.

Hyökkääjä on purkanut epäonnista tilannettaan muun muassa omalla ”Jollen Danger Zone”-palstallaan (lue tästä).

– Olen juuri nyt siinä mielessä pahimmassa mahdollisessa tilanteessa pelaajalle: en mahdu valmentajan pelisuunnitelmaan, mutta olen liian hyvä päästettäväksi muualle, Pohjanpalo kertoi kolumnissaan pari viikkoa sitten.

SuomiFutis-sivuston saksalaislähteistä saamien tietojen mukaan Pohjanpalosta on ollut kiinnostunut useampi Saksan pääsarjaseura. Näihin lukeutuvat muun muassa Hannover, FC Köln sekä Kölniin juuri vastikään yhden hyökkääjistään myynyt VfB Stuttgart (uutinen).

Leverkusen on ollut varsin haluton harkitsemaan suomalaisen myymistä tai edes vuokraamista muualle, mutta nyt tietojemme mukaan tilanteeseen on mahdollisesti tulossa yllätyskäänne: Pohjanpalon nykyseura saattaisi olla kiinnostunut tarjoamaan pakettia, jossa kärkimiehen sopimusta pidennetään ja samalla hänelle annetaan jossain toisessa seurassa mahdollisuus peliaikaan kevätkauden ajan.

Tällä paketilla Leverkusen samalla lunastaisi jälleen puheet siitä, että Pohjanpalo on tärkeä osa seuran tulevaisuutta. Suomalaisen nykysopimus on voimassa kesään 2019 saakka.

Pekka Franck
Twitter: @PekkaFranck

Jääkö Bolivia nollille Perua vastaan? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!