Juventus ei ole luopumassa kroatialaisesta keskikentän taituri Marko Pjacasta, mikäli hänen agenttiinsa Marko Naletiliciin on uskominen.

Pjaca, 22, saapui hallitsevaan Italian mestariin viime vuoden kesällä kotimaansa suurseura Dinamo Zagrebista. Hän pelasi ensimmäisellä, loukkaantumisten täyteisellä Juventus-kaudellaan 22 ottelussa.

Keväällä Pjaca loukkasi polvensa vakavasti, minkä vuoksi häntä ei ole nähty edustusjoukkueen peleissä vielä tämän kauden puolella. Kroatialaistaiturin ainoat esiintymiset ovat tulleet Juventuksen alle 19-vuotiaiden joukkueessa.

Pelaajan edustaja Marko Naletilic kertoi Tuttosportille, että Pjacalle on ollut kysyntää muuallakin Euroopassa, mutta Juventus ei halua luopua nuoresta kroatialaisesta.

– Olen saanut soittoja Englannista, Saksasta, Italiasta ja Ranskasta, sanoi Naletilic FourFourTwon mukaan.

– Juventus ei aio kuitenkaan edes kuulla tarjouksia. (Päävalmentaja) Massimiliano Allegrilla on aina ollut tärkeää sanottavaa Pjacalle, ja se on yksi motivaatio (jäädä Juventukseen).

Pjaca on jo palannut Juventuksen edustusjoukkueen harjoituksiin, ja hänen odotetaan palaavan tositoimiin pian.

– Marko on kertonut minulle, että hänen on hyvä olla ja että hän on valmis palaamaan kentälle pariksi minuutiksi aloittaen vaihtopenkiltä.