Katso video: Ex-HJK-tähti Alfredo Morelos on taas tulessa – upea soolomaali Hiberniania vastaan

Rangersin kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos on taas iskussa. Pitkä maaliton putki meni poikki viime viikonloppuna ja vaikuttaisi siltä, että samalla lähti melkoinen gorilla selästä.

Morelos nimittäin tykitti keskiviikkona Hiberniania vastaan upean voittomaalin hieman ennen taukovihellystä. Morelos vei Hibernianin puolustajan klassiselle kebabkioskille boksin sisällä ja laukoi pallon varmasti maaliin. Katso video artikkelikuvan kohdalta (video alkaa heti Morelosin maalista).

Morelos on tällä kaudella tehnyt Skotlannin Valioliigassa kahdeksan maalia ja hän on sarjan maalipörssissä jaetulla kärkisijalla yhdessä Scott Sinclairin ja Louis Moltin kanssa. Morelosilla on maalien lisäksi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Morelosin kuiva kausi kesti lopulta kymmenen ottelun verran, joista yhdessä hyökkääjä ei ollut kokoonpanossa ja yhden ottelun hän istui kokonaan vaihtopenkillä. Maalittoman putken aikana fanitkin olivat jo Morelosin kimpussa, lue lisää tästä. Nyt kuitenkin maalijyvä on taas löytynyt.

Rangers on tällä hetkellä sarjassa toisena viisi pistettä perässä Celticiä, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Väliaikaisen managerin Graeme Murtyn johdolla Rangers on voittanut viimeiset neljä ottelua peräkkäin.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.