SJK on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 26-vuotiaan puolustaja Jordan Mustoen kanssa. Seura kertoi asiasta nettisivuillaan.

Mustoe on Liverpoolin ja Wiganin kasvatti ja hän pelasi viime kaudella Belgian pääsarjassa Westerlossa. Tällä kaudella Mustoe ei ole pelannut missään ja hän siirtyy SJK:hon vapaana agenttina.

– Jordan on erittäin hyvä pelaaja. Saamme joukkueeseen ominaisuuksiltaan laadukkaan ja kyvyiltään jälleen meidän pelitapaan hyvin sopivan pelaajan. Hän on aktiivisesti hyökkäyspeliin osallistuva laitapuolustaja. Tämän palasen jälkeen meidän joukkueen rakennus on erittäin hyvällä mallilla, SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen kertoi.

Mustoe oli joulukuun aikana vierailemassa Seinäjoella ja tutustumassa seuraan.

– Tulin viime viikolla tutustumaan seuraan, ja olin todella otettu seuran fasiliteeteistä. En malta odottaa, että kausi alkaa ja saan vetää SJK-paidan päälle sekä antamaan kaikkeni seuran kannattajien edessä tällä kaudella, Musto hehkutti.

Mustoe on alunperin Liverpool akatemian kasvatti ja hän vietti kahdeksan vuotta Liverpoolin joukkueissa. Vuonna 2009 hän teki Wiganin kanssa uransa ensimmäisen ammattilaissopimuksen ja teki debyyttinsä 20-vuotiaana FA Cupin ottelussa Hull Citya vastaan tammikuussa 2011.

Mieheltä löytyy tililtään yli 60 ottelua Englannin Ykkös- ja Kakkosliigoista (League One, League Two).