SJK tiedotti, että liuta pelaajia jättää seuran. Lisäksi keskikentällä operoiva Johannes Laaksonen on tällä hetkellä antamassa näyttöjä Englannissa.

Timo Tahvanainen, Matej Hradecky, Tomas Hradecky, Erfan Zeneli, Chema Antón, Kaine Sheppard, Sergi Arimany, Diego Bardanca ja Marten Ritson jättävät seuran.

Pisimpään edellämainituista pelaajista SJK:ta ehti edustaa 31-vuotias Tahvanainen, joka pelasi SJK:ssa vuodesta 2013. Isoimpia lähtijöitä niminä ovat ehdottomasti Hradeckyn veljekset, Zeneli sekä toppari Bardanca.

Matej Hradeckyn kohdalla lähtö on looginen. Hradeckyn veljesten nuorimmainen loukkaantui vakavasti juuri kun oli päässyt harjoittelemaan joukkueen mukana edellisen pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Hradecky kertoikin aiemmin, että pitää välivuoden jalkapallosta, lue lisää tästä.

Seura ei kertonut, että missä englantilaisessa joukkueessa Laaksonen tällä hetkellä on näyttöjä antamassa. Laaksosella on sopimus SJK:n kanssa myös ensi kaudesta, joten jos siirto tapahtuisi, olisi SJK:lle luvassa luultavasti siirtokorvaus.

SJK kertoi myös, että Andorran maajoukkuepelaaja Marc Vales on mahdollisesti etsimässä uutta seuraa.