Jollen Danger Zone: Bundesliigan keväästä tulee kiihkeä – ”Yhteenkään tappioon ei ole varaa”

Bundesliiga palaa tänään talvitauolta. SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo ennakoi Sportti TV:n haastattelussa kiihkeää kevättaistelua.

Bundesliigassa tilanne on 17 pelatun kierroksen jälkeen vähintäänkin mielenkiintoinen. Bayern München on jo 11 pisteen karkumatkalla, mutta seuraavat viisi joukkuetta ovat kahden pisteen sisällä toisistaan. Yksi näistä on Pohjanpalon Bayer Leverkusen, joka majailee sarjassa neljäntenä.

– Me olemme samoissa pisteissä Dortmundin, Gladbachin ja Leipzigin kanssa. Kärkipää näyttää tosi tiukalta. Muutamalla voitolla voi pitää oman paikkansa hyvinkin korkealla Mestarien liiga -paikoilla. Muutamalla tappiolla voi sitten tipahtaa kokonaan ulos europeleistä, Pohjanpalo maalailee.

Taistelu europaikoista on niin tasainen, että pelin henki on hyvin selvä.

– Täytyy olla tosi tarkkana, että pistemenetyksiä ja varsinkaan tappioita ei tule.

Leverkusen aloittaa kevätkautensa tänään kovimmalla mahdollisella testillä. Vastaan asettuu sarjakärki Bayern München.

Se on sitten kokonaan toinen juttu, kuinka pitkään Pohjanpalo mahdollisesti Leverkusenissa pelaa. Suomalaishyökkääjä on saanut hyvin marginaalisesti peliaikaa ja mies on ilmaissut itsekin, että mieli tekisi pelaamaan.

Katso tästä aiempi Jollen Danger Zone -haastattelu, jossa Pohjanpalo kertoo mahdollisesta lainasiirrosta.

Ota myös seurantaan Youtube-kanava Sportti TV tästä linkistä.