Mikael Forssellin ja Mika Väyrysen jatkosuunnitelmista tietoa – askel kohti valmentamista

© Kuva: Getty Images

Tammikuussa 2018 käynnistyy Palloliiton järjestämä Uefa A-valmennuskurssi. Mukana on tuttuja nimiä Suomen A-maajoukkueesta.

Kurssille on valittu mukaan 35 valmentajaa. Tunnetuimmat kurssille valitut ovat HIFK:ssa viime kaudella pelanneet Mikael Forssell ja Mika Väyrynen sekä Hakan valmennusryhmään liittynyt Teemu Tainio. Lisäksi tuttuja nimiä ovat myös Miika Juntunen sekä Markus Heikkinen.

Forssell puhui aiemmin urastaan, eikä mies ole ainakaan vielä virallisesti ilmoittanut lopettavansa vielä pelaajauraansa, lue Forssellin kommentit jatkosuunnitelmistaan. Myöskään Väyrynen ei ole vielä virallisesti ilmoittanut lopettavansa. Molemmat ovat aiemmin kertoneet olevansa kiinnostuneita valmentamisesta.

Valmennuskurssi koostuu seitsemästä eri jaksosta, joista ensimmäinen käynnistyy Eerikkilässä tammikuussa. Viimeinen jakso pidetään joulukuussa.

Uefa A-valmentajakoulutus antaa valmiudet edustustason joukkueiden valmentamiseen ja johtamiseen sekä nuoren huippupelaajan kehittämiseen. Lue koko lista kurssille osallistuvista tästä linkistä (Palloliitto).