Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Prestonin irlantilainen laitapuolustaja Kevin O’Connor, 22, sai melko mukavan uudenvuoden lahjan enoltansa. Nimittäin lottoarvontalipukkeen, joka toi lopulta jättipotin eli miljoona euroa.

Hänen enonsa osti lipukkeen joululahjaksi O’Connorille, eikä mies ollut uskoa silmiään, kun hänelle kerrottiin voitosta. O’Connorin äiti soitti ja käski poikaansa tarkistamaan numerot.

– Pienen etsimisen jälkeen, lähetin kuvan lipukkeesta, mutta en ikinä olisi oikeasti uskonut, että siinä olisi miljoonan euron voitto, O’Connor kertoi BBC:lle.

Englannin Mestaruussarjassa jalkapalloilijoiden palkat ovat ihan kohtuullisella tasolla, mutta ihan miljoonatuloihin ei Mestaruussarjassa pääse kuin harvat ja valitut. Mestaruussarjassa pelaajille maksetaan keskimäärin noin 8000 puntaa viikossa.

Viime kaudella Irlannin mestaruutta Cork Cityn paidassa juhlinut O’Connor ei osannut vielä sanoa, mitä rahoillaan aikoo tehdä.

– Minulla ei ole mitään välittömiä suunnitelmia, mutta varmaan muutama päivä menee, ennen kuin teemme mitään päätöksiä. Tärkeintä oli saada viettää aikaa perheen kanssa, joten he saavat olla eturivissä tekemässä päätöksiä, O’Connor sanoi.

Preston on Mestaruussarjassa tällä hetkellä yhdeksäntenä. O’Connor on pelannut tällä kaudella kahdeksassa ottelussa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

The Irish National Lottery

@NationalLottery
A rising Irish football star Kevin O’Connor who plays for Preston North End collected his €1 Million on the Christmas Millionaire Raffle🎉