Bundesliigavalmentaja harmittelee tähtipelaajansa tasonlaskua – veikö Liverpool-siirto mielenkiinnon?

© Kuva: Getty Images

Leipzig-valmentaja Ralph Hasenhüttl lyttää keskikenttäpelaajansa Naby Keitan tämän kauden otteet. Guinealainen oli viime kaudella bundesliigaseuran tärkeimpiä pelaajia kerättyään 31 otteluun kahdeksan maalia ja seitsemän maalisyöttöä.

Kuluvalla kaudella taso on Hasenhüttlin mukaan laskenut. Valmentaja uskoo sovitun Liverpool-siirron vaikuttaneen Keitan keskittymiseen.

– Naby ei ole tänä vuonna yhtä tasainen suorittaja kuin viime vuonna. On tärkeää, että hänen odotusarvot palaisivat normaalille tasolle. En halua motivoida pelon kautta. En ruoski tai potki pelaajiani, Hasenhüttl harmitteli Sport Bildille.

Keita on siirtymässä Liverpooliin tämän kauden jälkeen (lue uutinen). Reds maksaa lehdistön tietojen mukaan keskikenttäpelaajasta 74 miljoonaa euroa.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️