© Kuva: Getty Images

Gary Lineker vertasi José Mourinhoa ja Pep Guardiolaa – ”José saisi enemmän aikaan keskivertojoukkueessa”

Eva Wahlström vs Katie Taylor

Sijoita 1€ panoksella Wahlströmiin – tienaa 30 euroa!

José Mourinho ja Pep Guardiola ovat todennäköisesti koko jalkapallohistorian eniten mediahuomiota saanut valmentajakaksikko.

Kaksikko on ottanut yhteen niin El Clásicossa kuin Manchesterin derbyssäkin. Gary Lineker vertasi valmentajia keskenään varsin mielenkiintoisella esimerkillä – kumpi saisi parempaa tulosta aikaan pienessä seurassa?

– City on Unitedia edellä sarjassa, koska heillä on nero valmentajanaan ja hieman parempi pelaajamateriaali. Guardiola ja Mourinho ovat maailman kärkivalmentajia, mutta loppupeleissä pelaajat aina päättävät ovatko valmentajat menestyviä vai eivät.

Englantilaislegendan mukaan Mourinho saisi enemmän aikaan pienemmässä seurassa kuin Guardiola.

– Voisin katsoa ikuisuuden Guardiolan jalkapalloa, sillä rakastan sitä kuinka hän lähestyy peliä. Jos Guardiola ja Mourinho valmentaisivat pieniä seuroja Valioliigassa, niin uskoisin Mourinhon saavan parempia tuloksia aikaan kuin Guardiola. José saisi enemmän aikaan keskivertojoukkueessa, Lineker totesi.

– Voisiko Guardiola peluuttaa samanlaista jalkapalloa muun muassa Huddersfieldissä? En ole varma, mutta olisi hienoa nähdä hänet yrittämässä sitä siellä, Lineker sanoi BT Sportsin haastattelussa.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!