Kun kysytään viime vuosien parasta urheilijaa, monien vastaus kuuluu Usain Bolt. Moni nostaa jamaikalaissprintterin jopa kaikkien aikojen parhaiden urheilijoiden joukkoon.

Pikajuoksukenttiä mielin määrin dominoinut, maailmanlaajuisesti megasuosittu Bolt nosti piikkarit naulaan viime kesän yleisurheilun MM-kilpailujen jälkeen. Urheilua Bolt ei kuitenkaan halua jättää, vaan nyt hän haluaa näyttää kykynsä jalkapalloilijana.

Lue toimittajamme tammikuussa kirjoittama kommentti siitä, kuinka Boltin jalkapallohaaveet ovat pyllistys jalkapalloa kohtaan tästä linkistä.

Bolt on usein kertonut pitävänsä jalkapalloilusta suuresti ja mielivänsä itsekin pelaamaan. Maanantaina hän ilmoitti Twitter-tilillään, että hän on solminut sopimuksen jonkin jalkapalloseuran kanssa. Tiistai-aamuna on edessä ilmoitus siitä, minkä.

Usain St. Leo Bolt

@usainbolt
I've signed for a football team! Find out which one this Tuesday at 8am GMT 👀

31-vuotias Bolt on intohimoinen Manchester Unitedin kannattaja. Hänen on myös arveltu pääsevän näytille Borussia Dortmundiin, sillä Dortmund käyttää Puman peliasuja. Boltilla on Puman kanssa elinikäinen yhteistyösopimus.

– Jalkapalloammattilaisuus on henkilökohtainen tavoitteeni. Ihan sama, mitä muut sanovat, Bolt on todennut haastatteluissa Marcan mukaan.