Video: KuPS:n harjoitusottelu Turkissa muuttui painiotteluksi – ”Täytyy nyrkkeilyhanskat ja kypärä pakata mukaan”

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS leireilee tällä hetkellä Turkissa. Keskiviikkoona kuopiolaiset pelasivat harjoitusotteluna valkovenäläisen Šah’tsjor Salihorskin kanssa. Ottelu päättyi Salihorskin 2-0-voittoon. Ajoittain kentällä nähtiin kaikkea muuta kuin jalkapalloa.

Tunteet olivat pinnassa ja useampia torikokouksia nähtiin ottelun aikana. Joka tapauksessa KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara oli varsin tyytyväinen ottelun antiin. Intensiteetti oli todella korkealla ja KuPS sai harjoitusta kesän euro-pelejä silmällä pitäen.

– Kaikin tavoin hyvää valmistautumista europelejä varten. Peli oli paljon fyysisempää ja vastustaja tuli surutta kiinni. Euroopassa pärjääminen vaatii omilla vahvuuksilla pelaamista tehokkaasti ja niin vastustaja meitä vastaan tänään teki, Honkavaara kommentoi seuran nettisivuilla.

Salihorskin riveissä ensimmäisen puoliajan pelasi Huuhkajista tuttu Pyry Soiri.

Ottelu saatiin vietyä loppuun, vaikka muutamaan otteeseen pelaajat kävivät kentällä todella lämpöisinä. Katso video torikokouksista alta, jos et näe, voit katsoa täältä. (Juttu jatkuu videon jälkeen.)

KuPS:n tähtipelaaja Petteri Pennanen liittyy joukkueen vahvuuteen perjantaina. Pennanen vitsailikin Twitterissä, että mukaan täytyy pakata jalkapallovarusteiden lisäksi muutakin:

– Täytyy näköjään nyrkkeilyhanskat ja kypärä pakata varalta mukaan, kun ylihuomenna pääsee itse paikan päälle, Pennanen kirjoitti.

Jos et näe alla olevaa Pennasen twiittiä, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.