Arsenalin varakapteeni Laurent Koscielny myönsi, että viime viikko on ollut hänen uransa huonoin. Koscielny kertoi, että myös muut Arsenalin pelaajat ovat olleet apeita seuran huonon menestyksen vuoksi.

Lontoolaisseuran jyrkin alamäki alkoi Eurooppa-liigan tappiosta Östersundia vastaan. Tätä ennen seura oli jo kärsinyt 1-0-tappion derbyssä Tottenhamia vastaan. Sittemmin seura on hävinnyt kahdesti Manchester Citylle, otteluiden yhteislukemien jäädessä surulliseen 6-0-tilanteeseen, sekä viimeisimpänä Brightonille.

Koscielny kertoi huonon menestyksen jättäneen jäljen koko miehistöön. Vastaavasti haaveet pääsystä Mestarien liigaan lipuvat parhaillaan kuudentena Valioliigassa olevan Arsenalin saavuttamattomiin.

Seuran ja sen valmentajan Arsene Wengerin pelastukseksi saattaa koitua ensi torstaina pelattava Eurooppa-liigan ottelu AC Milania vastaan.

Koscielny myönsi kuitenkin Arsenalilla selkeästi olevan ongelmia pelissä.

– Tämä on erittäin hankalaa, sillä kun pelaa Arsenalin kaltaisessa suuressa seurassa, tulisi päästä Valioliigassa neljän parhaan joukkoon. Nyt tulokset eivät ole puolellamme, enkä tiedä, mistä se johtuu.

Kysyttäessä, onko Koscielny aiemmin kokenut samanlaista pettymysten täyteistä viikkoa, mies vastasi kieltävästi.

– Ei, en ole ennen kokenut vastaavaa pettymysten sarjaa. Uskon, että tämä on ollut vaikeaa kaikille meistä. Ja ehkä ensimmäistä kertaa vaikeaa nimenomaan kaikille, Koscielny summasi.

Lähde: The Mirror