Bonucci myönsi nuoren AC Milanin virheet Arsenalia vastaan: ”Meitä pelotti”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulham - Boro! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

AC Milan hävisi torstaina Eurooppa-liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osassa Arsenalille San Sirolla luvuin 0-2.

Kotijoukkue Milanin 13 ottelun tappioton putki tuli päätökseen, kun Henrikh Mkhitarjan ja Aaron Ramsey rankaisivat italialaisia.

Milanolaisten päävalmentaja Gennaro Gattuso arvioi ottelun jälkeen, että hänen joukkueensa maksoi puolustuvirheistä kovan hinnan. AC Milan puolustaja ja kapteeni Leonardo Bonucci näki, että nuorta Rossoneria jännitti.

– Me lähdimme otteluun väärällä asenteella heti alusta alkaen. Olimme hieman pelokkaita, sillä meillä on niin nuori joukkue. Toivottavasti opimme tästä, sanoi Bonucci Sky Sport Italialle.

– Se on vaikeaa, mutta toivottavasti me yritämme. Jalkapallossa voi tapahtua mitä vain, joten meidän on pysyttävä positiivisena.

– Arsenal juoksi paljon ja heillä on paljon laatua joukkueessa, mutta me teimme myös virheitä. Emme pelanneet joukkueena ja näin siinä kävi. Meidän on oltava fiksumpia ja vastuullisempia pallon kanssa.

– Olimme liian hermostuneita ja innokkaita, kaikki tekevät virheitä. Toisella jaksolla pelasimme rohkeammin, mutta se ei riittänyt. Kunnia Arsenalille, joka pelasi mahtavan ensimmäisen puolikkaan.

Joukkueiden toinen kohtaaminen pelataan ensi viikon torstaina Lontoossa Emirates Stadiumilla.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Championshipissä Fulham - Boro! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!