Nicen ja Italian maajoukkueen hyökkääjä Mario Balotelli ei katsonut hyvällä Paris Saint-Germainin brasilialaispuolustajan Dani Alvesin kommentteja menehtyneestä Davide Astorista.

Fiorentinan kapteeni ja Italian maajoukkuepuolustaja Astori kuoli sunnuntaina nukkuessaan 31-vuotiaana sydänkohtaukseen.

Alves aiheutti eripuraa kommentteillaan lehdistötilaisuudessa, kun hän kertoi, ettei tuntenut Astoria ja muistutti, että ”tuhansia lapsia kuolee päivittäin ilman, että he saavat samaa huomiota. Heidän kuolemansa ovat yhtä tärkeitä”.

Balotelli reagoi Alvesin kommentteihin suorassa Instagram-lähetyksessä.

– Hän ei sanonut mitään väärää, mutta hän olisi voinut jättää sen sanomatta, sanoi Balotelli Football Italian mukaan.

– Hän olisi voinut vain välittää osanottonsa, ja siinä se. Hänen ei olisi tarvinnut jauhaa roskaa. Et voi sanoa tuollaisia asioita, kun puhutaan jonkun kuolemasta.

– Hän sanoi asioita, joilla ei ollut paskan vertaa tekemistä minkään kanssa. Astori oli muuten hyvä ja kohtelias ihminen. Voin sanoa näin, koska pelasin hänen kanssa maajoukkueessa.

– Valitettavasti en voi osallistua torstaina hänen hautajaisiinsa, koska minulla on harjoitukset. Muuten olisin hypännyt autooni ja ajanut sinne.