PSG-tähti ollut pitelemätön vuoden 2018 puolella – enemmän maaleja kuin Neymarilla, Cavanilla tai Mbappélla

© Kuva: Getty Images

Angel di Maria on noussut tällä kaudella todella suureen rooliin PSG:n tähtisikermässä. Harva osasi odottaa, että nimenomaan di Maria olisi se, joka tällä kaudella loistaa.

PSG:n hyökkäyksen piti olla Kylian Mbappén, Edinson Cavanin sekä kesällä hankitun Neymarin riemujuhlaa. Di Maria on kuitenkin osoittanut, ettei häntä noin vain sivuuteta avauskokoonpanosta. Varsinkin vuoden 2018 puolella di Marian tehokkuus on ollut murhaavaa.

Di Maria on tehnyt 15 ottelussa 13 maalia ja antanut yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä kaikki kilpailut mukaan lukien. Viime lauantaina di Maria onnistui jälleen maalinteossa, kun PSG voitti Troyesin vieraissa maalein 2-0.

Di Maria on ollut vuoden 2018 puolella tehokkaampi maalinteossa kuin hiljattain loukkaantunut Neymar. Lisäksi argentiinalaislaituri on iskenyt enemmän maaleja kuin Mbappé ja Cavani yhteensä.

Di Marian tehokkuus on löytynyt kreivin aikaan, sillä PSG kohtaa tiistaina Real Madridin Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen raktaisevassa toisessa osassa. PSG lähtee otteluun ilman tähtipelaajaansa Neymaria ja 1-3-tappioasemasta.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katso sen tästä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!