Gennaro Gattuso ei voinut kommentoida Buffonin raivostumista: ”Häpeän yhä omia tekojani”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen maalivahti Gianluigi Buffon menetti totaalisesti malttinsa viime keskiviikkona Real Madridia vastaan ja lensi suihkun puolelle Mestarien liigan puolivälierässä. AC Milanin päävalmentaja Gennaro Gattusolta kysyttiin Buffonin rektiosta.

Buffon reagoi todella voimakkaasti Real Madridille vihellettyyn rangaistuspotkuun. Buffon huusi ja piti kiinni erotuomati Michael Oliverista, joka ajoi herrasmiesmäisenä tunnetun italialaisvahdin ulos suoralla punaisella kortilla.

Lue Buffonin kommentit punaisesta kortista ja rankkarituomiosta.

Gattuso tunnettiin pelaajana todellisena taistelijana, jolla ajoittain tunteet ryöppyivät yli. Gattuso ei halunnut oman taustansa takia lähteä kommentoimaan Buffonin reaktiota.

– Olen suoraan sanoen viimeinen ihminen, joka voi puhua siitä, miten muut reagoivat. Tein paljon pahempaa kuin Buffon, koska kun verisuoni menee tukkoon, sitä ei mieti, mitä tapahtuu. Minä lähes puskin Joe Jordania, menin kentällä loukatakseni Leonardo… En voi puhua, Gattuso sanoi lehdistötilaisuudessa.

Gattuson mukaan hän on yhä valmentajana samanlainen.

– Häpeän yhä, kun katson vanhoista videoista, mitä itse olen tehnyt. Etenkin nyt, kun poikani voi katsoa niitä internetistä.

Gattuso uskoo, että Buffon pyytää ajan mittaan anteeksi tekoaan. Milan-valmentaja ihemetteli myös, miten Mestarien liigassa ei vielä ole otettu käyttöön VAR-videotuomarointia. Italian Serie A:ssa VAR-teknologia on ollut tällä kaudella käytössä ensimmäistä kertaa.

– En ymmärrä, miten VAR ei ole vielä Mestarien liigassa. Mitä tuomarit tekevät päätyrajan takana, jos he voivat olla huoneessa katsomassa uusintoja? Gattuso ihmetteli.

Lähde: Football-Italia


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.