Juventus kaatoi Internazionalen lauantaina Serie A:n huippuottelussa viime hetken osumilla maalein 3-2. Inter-puolustaja Davide Santonin vaimo avautui Instagramissa miehensä saamasta kritiikistä.

Santon ei ollut parhaimmillaan, kun Juventus iski ensin 2-2-tasoituksen 89. minuutilla voittomaalin. Avausmaali kimposi Interin puolustajasta Milan Škriniarista sisään, voittomaalin Gonzalo Higuaín puski vaivatta sisään.

Santon ja hänen vaimonsa saivat sosiaalisessa mediassa todella hurjia kommentteja ottelun jälkeen. Pariskunnalle toivottiin syöpää ja kuolemaa. Santonin vaimo ei sulattanut fanien törkeää käytöstä, vaan nosti asian esiin omalla tilillään.

– Jalkapallo on urheilu, jossa on tunnetta. Ymmärrän ja arvostan sitä. Mutta ensimmäistä kertaa elämässäni olen peloissani omassa kodissani yksinään vauvani kanssa.

– Kun joudun lukitsemaan ovet ja joudun miettimään, miten kumppanini pääsee kotiin tänä iltana, se ei ole okei. Kukaan ei ole yhtä pettynyt tulokseen kuin Davide, Chloe Santon kirjoitti Instagramissa.

Lähde: Football Italia