KuPS toivoo uuden hyökkääjän täyttävän Salamin saappaat – ”Sellaista miestä me tarvitsimme”

© Kuva: Getty Images

Kuopion Palloseura tiedotti viime viikolla tehneensä sopimuksen Liettuan maajoukkuehyökkääjä Deivydas Matuleviciusin kanssa.

Matulevicius, 28, on kiertänyt urallaan useissa Euroopan maissa ja seuroissa. Kuopioon hän siirtyi Skotlannin Valioliigan Hibernianista.

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo Veikkausliigan sivuilla, että liettualaiskärki sopi kuopiolaisten hakemaan profiiliin.

– Oli hyvä CV, mutta tietysti katsoimme pelaajatyyppiä, millainen hän on. Iso pelaaja, mutta toisaalta aktiivinen pelaaja. Siitä tykkäsin, että hän hakeutui myös pallollisiin tilanteisiin, ei vain painimistilanteisiin.

KuPS tarvitsi tälle kaudelle uuden ykköshyökkääjän, kun nigerialainen Gbolahan Salami lähti. Salami iski savolaisille kahden viime kauden aikana peräti 23 maalia Veikkausliigassa.

Matuleviciusista toivotaankin kelvollista korvaajaa Salamille.

– Maalinsa hän (Matulevicius) on tehnyt aika läheltä vastustajan maalia. Ehkä Salamin lähdön myötä meillä oli siinä sellainen pieni aukko, että sellaista miestä me tarvitsimme. Sitten jonkinlainen kohde pitkille palloille, esimerkiksi maalivahdin avauksille, tarvittiin.

– Odotan häneltä totta kai paljon, mutta annan myös aikaa, Honkavaara painottaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.