”Mikään ei voi tahrata Buffonin uraa” – Italian entinen luotsi puolustaa konkarivahtia

© Kuva: Getty Images
Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Italian A-maajoukkueen ja Juventuksen entinen päävalmentaja Marcello Lippi uskoo, että mikään ei voi tahrata Gianluigi Buffonin uraa, vaikka konkarimaalivahti hölmöili itselleen punaisen kortin Mestarien liigassa Real Madridia vastaan.

Juventuksen ykkösvahti Buffon, 40, ajettiin kentältä suoralla punaisella ulos ratkaisevassa puolivälieräottelussa madridilaisia vastaan. Espanjalaisjoukkue sai ottelun lisäajalla rangaistuspotkun, jonka ansiosta se voitti otteluparin 4-3 ja eteni kilpailun välieriin.

Buffon protestoi erotuomari Michael Oliverin päätöstä raivoisasti ja sai käytöksestään punaisen kortin. Juventuksen kakkosvahti Wojciech Szczęsnyllä oli mahdoton työ torjua Cristiano Ronaldon tarkkaa pilkkua.

Juventuksen ykköstorjuja kritisoi Oliveria ottelun jälkeen tavoilleen epätyypillisen voimakkaasti, mitä monet oudoksuivat.

Lippi näkee, että Buffonin maine ei kärsinyt tapahtuneesta huolimatta.

– Mikään ei voi tahrata Gianluigi Buffonin loistavaa uraa laisinkaan. Hänen maineensa pelaajana tai miehenä ei kärsinyt, sanoi Lippi Omnisportille.

– Kukaan ei voinut odottaa sellaista peliä. Samaa voisi sanoa Roman ja Barcelonan pelistä, jos totta puhutaan. Juve ja Roma esiintyivät poikkeuksellisesti.

– Juventuksen kohdalla erittäin hyvä tuomari teki väärän päätöksen. Minun mielestäni hän (Oliver) teki siinä tapauksessa virheen ja tuhosi fantastisen Juventuksen esityksen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Liverpool - West Ham maanantain Valioliigaotteluna! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!