On se kova! Zlatan siirsi yrityksen tulon brittimarkkinoille!

© Kuva: Getty Images
Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Mikäli olet yritysjohtaja ja hankit ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovicin firmasi keulakuvaksi, otathan huomioon ettei kaikki suunnitelmat suju sen jälkeen kuin tanssi. Tämän sai kokea Zlatanin kotikaupungista lähtöisin olevat yritysjohtajat, jotka halusivat lanseerata peliyhtiö Bethardin Iso-Britannian markkinoille. Asiasta kertoo Kasinoranking.com-sivusto.

Bethard hankki ruotsalaisfutaajan brändinsä kirkastajaksi tämän ollessa vielä Manchester Unitedin pelaaja. Samalla firman tulo brittimarkkinoille jouduttiin väliaikaisesti perumaan, sillä Englannin jalkapalloliitto FA:n säännöt kieltävät sen alaisissa sarjoissa olevalta pelaajalta minkäänlaista roolia vedonlyöntiä tarjoavien yritysten kanssa.

Zlatan ei olisi Zlatan, mikäli tarina hänen uudesta aluevaltauksestaan olisi päättynyt tuohon. Parhaillaan keskustelua herättää myös kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n säännöstö, joka joidenkin tulkintojen mukaan estäisi Ibrahimovicin pääsyn edustamaan Ruotsia kesän MM-kisoihin – mikäli Zlatan sinne ylipäätänsä haluaisi lähteä.

– FIFA ei voi estää minua. Jos haluan olla mukana, olen mukana. Kyse ei ole FIFA:sta vaan minusta ja siitä mitä minä haluan, Zlatan on jyrissyt tyylilleen sopivasti itsevarmana.

Tottenham - Newcastle sunnuntaina! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliAC Kajaani tiedotti vahvistuksista – taas uusi kolumbialainen Suomen sarjoihin
Seuraava artikkeliMLS-sivustolta suitsutusta ”gladiaattori” Ringille: ”Joukkue paljon parempi, kun Ring on sen sydämessä”