Rovaniemen Palloseuran pitkään jatkunut hyökkääjähaku on johtanut lopputulokseen. Napapiirille muuttaa torstaina 32-vuotias makedonialaiskärki Filip Ivanovski.

Ivanovskin ja RoPS:n välinen sopimus ulottuu aluksi heinäkuulle, mutta siinä on optio loppukaudesta.

Ivanovski on pelannut Puolan pääsarjassa vajaat 80 ottelua sekä kotimaansa Makedonian mestaruussarjassa yli 120 peliä. Viimeksi hän pelasi serbialaisessa FK Javor-Matis Ivanjicassa.

SOPIMUSUUTISIA: Kärkihyökkääjän paikka täytetty - Makedonialaismörssäri Filip Ivanovski siirtyy Rovaniemen Palloseuraan. Tervetuloa Napapiirille, Filip!! rops.fi/edustusjoukkue…

– Hän on sitä, mitä olemme pitkään etsineet eli isokokoinen target-pelaaja, joka pystyy osallistumaan myös pelin rakenteluvaiheeseen, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kuvailee tuoreinta suojattiaan.

– Filip on osoittanut pystyvänsä tekemään maaleja. Hän on monipuolinen viimeistelijä ja viimeistelee vieläpä hyvinkin erilaisista tilanteista.

Jos peliluvat ja muut paperit saadaan ajoissa kuntoon, saatetaan Ivanovski nähdä RoPS:n peliasussa ensimmäisen kerran jo sunnuntaina RoPS:n kauden avauksessa, johon vieraaksi saapuu IFK Mariehamn.

186-senttinen Ivanovski on voittanut urallaan kolme kertaa Makedonian mestaruuden. 20 maalin rajapyykin hän on rikkonut Makedonian pääsarjassa kaksi kertaa. Ivanovski on pelannut myös seitsemän A-maaottelua.