Bayern Müncheniltä isoja uutisia – Manuel Neuer jälleen kokoonpanossa

© Kuva: Getty Images

Puolustavan maailmanmestarin Saksan MM-valintojen osalta kysymysmerkkejä on enää vähän, sillä Joahim Löw nimesi alustavalle pelaajalistalleen vain 27 pelaajaa (uutinen). Pudottaa täytyy siis vain neljä pelaajaa.

Eniten spekulaatiota herättää kuitenkin maalivahtitilanne. Kantaako torjuntavastuuta Venäjällä Barcelonan maalin suulla mahtavan kauden pelannut Marc-André ter Stegen vai kolme kertaa maailman parhaaksi maalivahdiksi valittu Manuel Neuer?

Neuerin osaaminen ja kyvyt tunnetaan, mutta mies ei ole pelannut otteluakaan sitten syyskuun. Jalkapöydän murtuma ja sitä seuranneet kolme leikkausta tekivät sairauslomasta todella pitkän.

Nyt 32-vuotiaan Neuerin puolesta liputtavat saivat hyviä uutisia, sillä Bayern München tiedotti perjantaina Neuerin matkustaneen joukkueen mukana Berliiniin, jossa Bayern kohtaa lauantaina Eintracht Frankfurtin Saksan Cupin loppuottelussa.

Mitä todennäköisimmin Bayernin tolppien välissä pelaa ottelussa Sven Ulreich, mutta paljon Neuerin toipumisesta kertoo sekin, että Bayern on valmis ottamaan hänet mukaan vaihtopenkille cup-finaaliin. Eintrachtin maalinsuulla viimeisen ottelunsa pelaa suomalainen Lukas Hradecky.

Bayernin kokoonpanosta loppuottelussa puuttuvat loukkaantumisten takia Jerome BoatengArturo Vidal ja Arjen Robben.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.