Bayern-pelaaja lopetti maajoukkueuransa jäätyään rannalle MM-kisoista: ”Tyylini ei nähtävästi sovi”

© Kuva: Getty Images

Saksa julkisti tiistaina alustavan joukkueensa kesän MM-turnaukseen (uutinen). Puolustavan maailmanmestarin joukkueeseen on todella tunkua, ja laadukkaita pelaajia on pakko jättää ulos. Leveyttä materiaalissa todella riittää, mutta alustavalle pelaajalistaille mahtui vain 27 pelaajaa, ja näistäkin neljä putoaa vielä ennen kisoja pois.

Yksi rannalle jääneistä pelaajista oli Bayern Münchenin 30-vuotias kakkoskärki Sandro Wagner. Wagner teki tällä kaudella Bundesliigassa 12 maalia – neljä syyskaudella Hoffenheimissa ja kahdeksan keväällä Bayernissa.

8 A-maaottelua pelannut (ja niissä 5 maalia tehnyt) Wagner otti uutisen putoamisestaan raskaasti ja veti nopeasti omat johtopäätöksensä. Wagner ilmoitti vetäytyvänsä päätöksen johdosta maajoukkueesta ja kritisoi samalla maajoukkueluotsi Joachim Löwiä.

– Minulle on selvää, että tapani puhua asioista aina avoimesti, rehellisesti ja suoraan ei selvästikään sovi yhteen valmennusryhmän kanssa, Wagner arveli Bildin haastattelussa.

– Valehtelisin, jos väittäisin, etten olisi pettynyt. Olisi ollut mahtavaa olla mukana MM-kisoissa.

Saksan joukkueelle Wagner toivoo kuitenkin pelkkää hyvää.

– Toivon pojille Venäjällä pelkästään parasta ja toivon, että he palaavat kotiin maailmanmestareina, Wagner sanoo.

Wagneria kisajoukkueesta putoaminen sapetti niin raskaasti, että hän jopa itki Bayernin tiistaisissa harjoituksissa valmentaja Jupp Heynckesin kanssa asiasta keskustellessaan. Nyt hyökkääjä aikoo antaa kaiken huomionsa seurajoukkueelle, joka pelaa lauantaina vielä Saksan Cupin voitosta.

– Tärkeintä urallani on täysin selvästi se, että pelaan taas Bayern Münchenissä – seurassa, jota rakastan, Wagner jatkaa.

Lähde: Tageszeitung