Bayern München on tehnyt vuoden mittaiset jatkosopimukset Arjen Robbenin sekä Rafinhan kanssa.

Robben, 34, ja 31-vuotias Rafinha ovat kuuluneet Bayernin miehistöön jo pitkään. Robben saapui Real Madridista Saksaan vuonna 2009, kun taas Rafinha siirtyi yhden Italiassa vietetyn kauden jälkeen Bayerniin kesällä 2011.

Vaikka molemmilla pelimiehillä alkaa olla enemmen pelivuosia takanaan kuin edessä päin, kuuluvat he yhä tiukasti Bayernin jatkosuunitelmiin.

– Olemme todella iloisia, että nämä kaksi pelaaja jatkavat vielä vuoden täällä. He ovat ansainneet sen. Arjen Robbenilla ja Rafinhalla on tärkeät roolit meidän ensi kauden suunnitelmissa, Bayernin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić sanoi seuran tiedotteessa.

Kuluvalla kaudella Robben on pelannut 21 Bundesliigan ottelussa, joissa on syntynyt viisi maalia. Laitapuolustajana operoiva Rafinha on pelannut tällä kaudella 26 sarjaottelua, joissa on syntynyt yksi täysosumakin.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.