Suomalaispelaaja Petteri Forsellin edustama Miedź Legnica varmisti sunnuntaina nousun Puolan pääsarjaan. Forsellin pitkä vaikea jakso urallaan sai nyt uuden käänteen nousujuhlien myötä.

Forsell siirtyi tammikuussa Puolan 1. divisioonaan. Siirtoa ennen mies pelasi viime kaudella Örebrossa Allsvenskania, mutta vastuu jäi vähäiseksi. Örebro-siirtoa edelsi sekaannus Puolan pääsarjassa pelanneen Cracovian kanssa. Forsellilla oli jo sopimus Cracovian kanssa, mutta sopimus purettiin hämärissä olosuhteissa, lue lisää tästä.

Forsell palasi loppukaudeksi Miedź Legnicaan, jossa hän vietti kaksi menestyksekästä kautta vuosina 2016-17. Forsellin siirto takaisin Puolan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle herätti kritiikkiä Suomessa, mutta nyt mies sai viimeisen naurun.

Twitterissä miehen kunnianhimo kyseenalaistettiin.

– Muistan nämä kommentit kuin eilisen, ei ole tarkoitus soimata juuri tätä yhtä, näitä tuli minulle paljon eikä ainoastaan tuntemattomilta! On minulla kunnianhimoa. Kysykää vaikka mun vanhoilta jengikavereilta, valmentajilta, tai nykyisiltä ja varsinkin lähimmäisiltä, Forsell kirjoitti Twitterissä ja samalla nosti yhden häntä kritisoineen twiitin.

Forsellin nykyinen sopimus Miedź Legnican kanssa kattaa myös ensi kauden, joten vihdoin Forsell pääsee näyttämään taitonsa Puolen korkeimmalla sarjatasolla.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Petteri Forsell

@PetteriForsell
Muistan nää kommentit ku eilisen, ei oo tarkotus soimata juuri tätä yhtä, näitä tuli mulle ja paljon eikä ainoastaan tuntemattomilta! On mulla kunnianhimoa. Kysykää vaikka mun vanhoilta jengikavereilta, valmentajilta, tai nykyisiltä ja varsinkin lähimmäisiltä.

J.Käkönen

@jkakonen
Petteri #Forsell sopimuksella Puolan divariin. Eikö todella ole mitään kunnianhimoa? Pakko vaan päästä ulkomaille mutasarjaan #veikkausliiga