Vahvasti Egyptin MM-joukkueeseen ehdolla oleva Abdalla El Said oli jo Suomeen saapuessaan yksi Veikkausliigan kohutuimmista uusista pelaajista. El Said on päässyt KuPS:ssa myös varsin nopeasti hyvään rytmiin kiinni. Siitä osoitukseksi käy vaikkapa valinta sarjan huhtikuun tähdistöön (uutinen).

El Saidin taidoista on saanut nauttia muun muassa KuPS:n kokenut keskikenttämies Ville Saxman, jonka mielestä egyptiläisen osaaminen helpottaa muidenkin pelaamista.

– Hänelle voi antaa joskus vähän vaikeitakin syöttöjä ja palloa uskaltaa pelata pieniinkin väleihin. Hän hoitaa ne kyllä. Esimerkin näyttäminen omilla hyvillä suorituksilla auttaa aina muitakin eteenpäin, Saxman toteaa Veikkausliigan kotisivuilla.

– Hän parantaa peliään koko ajan kun pääsee tekemiseen mukaan ja tottuu ylipäänsä Suomeen enemmän. Hän on osoittanut ilman muuta, että on älyttömän kova pelimies. Pallo pysyy jalassa ja ratkaisut ovat koko ajan hyviä. On hienoa pelata hänen kanssaan.

Veikkausliigassa kolmantena oleva KuPS vierailee torstaina Seinäjoelle SJK:n vieraana. Ottelu alkaa klo 18.30.