11 A-maaottelua Suomen paidassa pelannut Sakari Mattila ei jatka tanskalaisessa SønderjyskEssä kuluvan kauden jälkeen. Der Nordschleswiger -lehti kertoo, että seuran urheilujohtaja Hans Jørgen Haysen hyvästeli Mattilan ja neljä muuta pelaajaa ennen viikonlopun ottelua Hobroa vastaan.

SønderjyskE kiittelee myös Twitter-tilillään seurasta lähteviä pelaajia näiden palveluksista ja kertoo ojentaneensa miehille kukkaset kiitokseksi.

Sønderjyske Fodbold

@SJFodbold
I går fik Mikael Uhre, Casper Olesen, Sakari Mattila, Simon Kroon og Anders Egholm blomster, da de stopper i lyseblåt. Der kan være alt fra 1 til 4 kampe endnu i sæsonen, så derfor siger vi allerede tak nu 💙

28-vuotias Mattila ei ole pelannut otteluakaan sitten huhtikuun 2017, jolloin hänen polvensa ristisiteet vaurioituivat. Polvi on vaatinut useamman leikkauksen, ja siksi sairauslomakin on venähtänyt.

Keskikentän pohjalta tuttu Mattila pelasi kaudella 2016-2017 SønderjyskEssä kaikkiaan 21 ottelua, ja teki niissä yhden maalin. Aiemmin hänet on nähty urallaan muun muassa Fulhamissa, Aalesundissa ja sveitsiläisessä Bellinzonassa. Veikkausliigan Mattila voitti HJK:n riveissä vuosina 2012 ja 2013.