HIFK-puheenjohtaja: ”Aika siivota oma pesä”

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!

HIFK:n kannattajat aiheuttivat häiriöitä viime perjantaina Jyväskylässä pelatun Ykkösen ottelun jälkeen. Jalkapallopuolen puheenjohtaja Christoffer Perret otti asiaan kantaa selkein sanoin seuran sivustolla.

–  Ilmeisesti muutamalla kannattajalla on harkinta täysin pettänyt matkalla kotiin Jyväskylästä. Poliisi tutkii, mutta silminnäkijä- ja lehtitietojen mukaan pahaa on tapahtunut.

Perret tähdentää, ettei ongelma missään nimessä koske kaikkia seuran kannattajia, edes vierasotteluissa.

– Suurin osa Stadin Kingeistä on hyviä tyyppejä; jalkapalloon ja erityisesti IFK:hon intohimoisesti suhtautuvia kannattajia jotka reissaavat ympäri Suomea tukemassa joukkuetta. Teitä me tarvitsemme. Teitä me rakastamme. Te olette perheenjäseniä. 

Perheestä puhuessaan puheenjohtaja muistuttaa itsestään selvyyksistä; myös perheessä on toimittava tiettyjen sääntöjen puitteissa.

– Pitää pystyä toteamaan kun jokin on mennyt pieleen. Vaikka sen pitäisi olla täysin itsestäänselvää, niin sanon sen nyt selkeästi: IFK:ta voi kannattaa intohimoisesti ilman väkivaltaa ja ilman lieveilmiöitä.

Haluttiin sitä tai ei, edustavat myös kannattajat itse seuraa.

– Vetoan nyt kaikkiin HIFK-kannattajiin: Fanit yhdistetään aina, hyvässä ja pahassa, seuraan. Käyttäkää siis harkintaa. Älkää loatko perheen mainetta. Se maksaa meille, ja vaikeuttaa sitä työtä jota moni tämän seuran eteen tekee. Nyt on aika siivota oma pesä, koska HIFK tarvitsee sitä.

Lähde: HIFK Fotboll

 

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!